Skaffa marknadens bästa elavtal

Vår story

Alltid föddes med en ledande vision – att erbjuda marknadens bästa elavtal till våra kunder. För att kunna göra detta insåg vi att Alltid måste förändra elbranschen i grunden. En bransch som alldeles för länge stått och stampat på samma ställe i årtionden. Vi valde att inspireras av hur vi numera köper moderna tjänster, med enklare abonnemang och större frihet. Alltid är ett fristående dotterföretag i Vattenfallkoncernen.

Resultatet är enklare och smartare el. Kort och gott marknadens bästa elavtal.

Smartare el med Alltid

Så hur ser egentligen marknadens bästa elavtal ut? Enligt oss är det bästa elavtalet en kombination av en flat rate-kostnad, en samlad faktura för både nät- och elförbrukning, schyssta villkor, grön el samt möjligheten att problemfritt och när som helst byta elleverantör.   

Total kontroll över din elkostnad, varje månad, oavsett säsong på året. Vi vill även verka som en god kraft i den oundvikliga omställningen mot förnybar energi. Men utan pekpinnar och självklara floskler om grön el. Istället belönar vi kunder som tar miljösnälla beslut i sin vardag genom Karmapoäng. Det är dags nu, vill du förändra elmarknaden tillsammans med oss?