Alltid fast elpris

Välj smartare el

Vi ger dig alltid ett fast elpris – på riktigt. Utan att du behöver lyfta ett finger. Det vill säga helt utan trista överraskningar och otydliga fakturor.

Välj en smartare eltjänst.

Byt enkelt till Alltid – även om du är bunden

Krångligt att byta elleverantör? Lugn, vi sköter allt åt dig. Vi kontaktar din nuvarande leverantör, paketerar om dina nät- och elavtal till en samlad faktura, förhandlar fram bästa möjliga fasta elpris och fixar schyssta villkor.

Det spelar ingen roll om du redan är bunden till ett annat elavtal, du kan när som helst hoppa på vår eltjänst! Du har alltid 14 dagars ångerrätt och längden på bindningstiden bestämmer du själv.

Fast elpris, varje månad, året runt – så lyder vår utmaning till övriga elbranschen. Med oss får du alltid ett Flat rate-pris. Du betalar alltså exakt samma summa, varje månad.

El har aldrig varit enklare.

Vad
innebär
Flat Rate?

Vad menas
med
grön el?

Samla Karmapoäng för miljöns skull

Vi tror på karma. Att goda handlingar leder till en bättre värld. Vi vill inspirera till en hållbar elförbrukning. Utan pekpinnar och floskler om grön el har vi skapat ett bonusprogram där du kan samla Karmapoäng genom att göra miljösnälla saker, som exempelvis att sänka din elförbrukning. Karmapoängen kan du sedan donera eller spendera i vår Karmashopp!